MilenAndVuki

The Art Studio

Здравейте скъпи приятели.

Ние сме, Милен и Воймир и обичаме красивата и различна сватбена фотография и се стремим да я създаваме. Това, че четете този текст означава много за нас и че по някакъв начин  сме се доближили до Вашата същност и душа. За нас фотографията е емоция, празник, нещо уникално и индивидуално. Вие  заслужавате тази емоция и тези щастливи усмивки. Живеем и работим в гр. Плевен, но ангажиментите ни са  из цялата територия на България. Обичаме да пътуваме и да се срещаме с нови и различни хора. Интересни за нас са новите и непознати места, това ни зарежда и ни прави по-креативни.  Бъдете сигурни, че ще Ви накараме да се чувствате специални. Не се колебайте да ни пишете или обадите.

Намерете тихо и спокойно място, докоснете косата и лицето на любимия ви човек, бъдете истински, бъдете себе си!

Останалото оставете на нас. 🙂

Теодора Димитрова
01/07/2015 09:28

Поздравления, страхотен екип сте! Продължавайте все така да ни радвате с прекрасни снимки! Много успехи за напред! :)

Христина Ханджиева
28/07/2015 16:21

Големи професионалисти и още по-големи хора! Горда съм, че мога да ви нарека приятели...посоката ви е само една и тя е напред и нагоре...без лимит! :)

Александра
12/04/2016 05:55

Много сте добри в това, което правите!

Албена-Мария Панова-Иванова
22/06/2018 20:47

Невероятен екип, който наистина направи нашия специален ден незабравим! Заредени сте с толкова много енергия и ентусиазъм, който предавахте и на нас. Страхотни сте ! Продължавайте все така! :-)

Leave a Reply? / Напиши коментар?